Press "Enter" to skip to content

Om Stine

Mitt navn er Stine Kolstad. Jeg er 22 år, og for øyeblikket studerer jeg ved Høyskolen Kristiania (tidligere Markedshøyskolen) i Oslo. Jeg tar en bachelor i markedsføring og merkevareledelse, og har  spesialisert meg i digital markedsføring.

Ved siden av studiene jobber jeg deltid i en nisje-klesbutikk. Her er menneskelig kontakt og god service essensielt i jobben. Gjennom jobben har jeg fått god erfaring innenfor menneskelig mottagelse. Det var i denne jobben at min interesse for markedsføring startet. Klesbutikken hadde en profilkonto på Facebook som ikke hadde vært aktiv på minst ett år, og ellers var det ikke stort annet markedsføring fra butikkens side. Min interesse for det digitale gjorde derfor at jeg ønsket å lære hvordan jeg kunne hjelpe denne bedriften til å nå ut til nye potensielle kunder over de digitale plattformene. Som person velger jeg å beskrive meg selv som blid, åpen for ny læring og glad i å utvikle meg selv.

I min spesialisering innenfor digital markedsføring kommer jeg til å få kunnskap om Google Adwords, Facebook blueprint, Google Analytics, søkemotoroptimalisering, e-postmarkedsføring, mobilmarkedsføring, ehandel, konverteringsoptimalisering og mye mer. Ikke minst er jeg så heldig at vår ene eksamen faktisk er å delta i Google Online Marketing Challenge 2017, hvor vi skal samarbeide med en bedrift og kjøre kampanjer gjennom Google sitt annonsesystem AdWords. At jeg gleder meg er en understatement.

Jeg kommer til å bruke denne bloggen til å dele ulike studentoppgaver gitt underveis i faget digital markedsføring. Følg meg gjerne!